Đorđa Vajferta 52, Vračar, Beograd 08 - 01 +381 11 244 0 777

Lesdesserts français

SébastienEckler

Šef poslastičarnice
„Visoko obrazovanje i usavršavanje u restoranima sa 3 Michelin zvezdice, su mi omogućili da razvijem sopstveni rafinisani stil.

U potrazi sam za najboljim proizvodima koje koristim u svojoj laboratoriji, gde oblikujem i kreiram dezerte kako bih dobio najprofinjenije ukuse u savršenoj Haute Couture izvedbi, poštujući devizu tradicija, inovacija, stručnost.“

Sébastien Eckler je rođen 1973. godine u Miluzu, u Francuskoj, gde se školovao u najprestižnijim visokim školama poslastičarstva.

Osvajač je mnogobrojnih nagrada na međunarodnim takmičenjima, Swiss Chocolate Master Bern i Art du Sucre Belfort, u umetničkom poslastičarstvu za nesvakidašnje kreacije od čokolade i šećera.

Dugogodišnje iskustvo je stekao u najluksuznijim restoranima i hotelima širom sveta, u Engleskoj, Kini, Senegalu, Švajcarskoj, Belgiji, Tunisu, kao i u rodnoj zemlji Francuskoj.

Od 2007. do 2014. radi kao Šef poslastičarnice u hotelu sa 3 Michelinove zvezdice “Les Trois Rois” u Bazelu.

Od septembra 2017. godine je Šef poslastičarnice u restoranima Voulez-Vous i Voulez-Vous Étage i prati ga tim od 7 ambicioznih poslastičara.


LESDESSERTS FRANÇAIS

by Sébastien Eckler